Südamekuu Piilupesas 

Aprill on traditsiooniliselt südamekuu. Sel aastal on meil nii mitmeidki üritusi toimunud. 

Teisel aprilli nädalal oli vabatahtlikkuse alusel töötajatele ja lapsevanematele sammu- ja aktiivsusminutite võistlus. Osalejaid oli päris palju: sammuvõistluses osales 29 inimest ja aktiivsusminutite võistluses 12. Sammuvõistluse võitja ( lepatriinude lapsevanem Priit Nisloni) kogus nädalaga 109516 sammu ja aktiivsusminutite võitja (Nukide lapsevanem Vahur Valvas) tegi nädalas 1100 minutit trenni. 

 

Aprilli kolmas nädal oli pühendatud meie Rukkilille lasteaiaga ühisprojektile "Lapsed õue liikuma".

Nädala jooksul oli antud lapsevanematele kolm ülesannet: 

1) mängida actionboundi mängu 

2) leida Tartu linnast võimalikult palju mänguväljakuid  https://padlet.com/keksti/tartu-linna-m-nguv-ljakud-2whlj3j9cuo9px5b

3) Teha gps kunsti abil südalinnas üks süda 

https://padlet.com/keksti/s-dalinna-s-damed-xph7ekpmqcpw4g1s

18. aprill oli Ropka pargis orienteerumisõhtu lapsevanematega. Rada oli avatud 16.00 - 18.00. Kohale tuli üpris palju peresid, Piilupesast 72 pere ja Rukkilillest 27 pere. 

Pere sai infopunktist töölehe, millel oli 9 numbrit. Nende ülesandeks oli üles leida pargist 9 punkti ja täita seal olev ülesanne. Kui ülesanne täidetud, sai komposteerijaga kontrolllehele augud teha. Kui kõik 9 punkti läbitud, tuli tagasi pöörduda infopunkti, kust sai iga laps endale temaatlise kleepsu ja iga pereliige sai endale õuna.










Lisaks valmistas liikumisõpetajaga rühmadele ette südamekuu bingo lehed, kuhu rühmad said siis pärast ülesande täitmist südame kleepida. Bingot sai mängida endale sobival ajal ja kohas kuni aprilli kuu lõpuni.


 


 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist