Halloweeni eri ehk piraadi kadunud aaret otsimas 

 

 

29. ja 30. oktoobril kutsus piraat Piilupesa lapsi oma kadunud aaret otsima. Selleks, et aare üles leida, pidid neljapäeval 2-5 aastased lapsed leidma lasteaia õuealalt tahvlid numbritega 1-5. Iga tahvli taga oli ülesanne, mis seal numbri juures tuli ära täita, enne kui sai liikuda järgmisse punkti. Punktis number 1 tuli puu alt korjata 5 puulehte ja need endaga kaasa võtta. Number 2 juures tuli kaunistada kaasa võetud lehtedega päike.



Kolmanada numbri juures tuli teha igal lapsel 10 kükki.

Neljanda numbri juures ootas lapsi renn koos tammetõrude ja kastanitega. Rennist sai tammetõrusid ja kastaneid alla veeretada. 


Viimases punktis ootas lapsi piraat, et nendega koos üks vahva tants tantsida, mille järel sai iga laps endale "teemandi".

 

30.oktoober olid aaret otsimas 5-7 aastased Piilupesa lapsed. Nemad pidid leidma lasteaia õuealalt 7 punkti. Esimese numbri taga oli ülesandeks korjata 15 puulehte ja need kaasa võtta.

Number 2 juures tuli teha asfaldile lehe päike.


Number 3 juures pidi iga laps näitama, kas ta saaks piraadi laeval hakkama. Tuli ületada võrgusein.


Number 4 juures tuli näidata oma jalgade tugevust ja sooritada tuli 10 kükki.

Number 5 juures pidi iga laps ühe palli korvi viskama.

Number 6 juures kutsus piraat lapsi endaga tantsima.

Viimases seitsmenda punktis pidid lapsed vastaste laevad pikali pommitama.


Kui see ülesanne sai ka täidetud, pidid lapsed suure kuuse alt üles leidma piraadi aardekirstu, kust iga laps sai endale uute aarete kogumiseks koti.

Kui kõik lapsed olid harjutused sooritanud, olid ka piraadil aarded otsas ja tuju hea, sest andmise rõõm on ikka kõige suurem rõõm. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist